Ideile Gazetei

Exclusiv pe iPad şi în ziar! Steaua are un portar care trăieşte din alocaţie: 42 de lei lunar!!!

Valenrin Cojocaru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

N-are contract, dar are alocaţie! Steaua intră în istorie dacă titularul Stanca se va accidenta sau va fi eliminat. Valentin Cojocaru va fi goalkeeper de rezervă în Regie, ca şi la Larnaca, în Europa League. El are doar 15 ani, e elev în clasa a zecea şi nu are contract de profesionist. Singurul său venit e alocaţia pentru copii, 42 de lei lunar!!! Descoperă-l pe viitorul portar al roş-albaştrilor.


Astăzi, în ediţia tipărită, dar şi în cea de iPad a Gazetei. O cronică deosebită a Mariei Andrieş la Rapid - CFR Cluj. "Cînd autocarul CFR-ului a luat curba sub pod spre intrarea la vestiare, mulţimea bulucită în dreptul micului ghişeu de bilete s-a oprit, dacă se poate spune aşa, din stat la coadă. Capetele de pe trotuarul îngust s-au întors ca piesele de domino şi cîţiva fani cu fularul Rapidului la gît şi-au exprimat dorinţa expresă de a urina pe «Ungaria lor»"...

Dream Team USA 1992. Primul Dream Team din istorie. Cea mai mare echipă de baschet din toate timpurile a împlinit 20 de ani. Din păcate, fără antrenorul "Chuck" Daly. Vă mai aduceţi aminte? Jordan, "Magic" Johnson, Larry Bird, Scottie Pippen, David Robinson, Clyde Drexler... Un articol emoţionant al lui Cătălin Oprişan.

România, pusă la zid la Mondialul de rugby! Vicecampioana lumii, Anglia, ne-a spulberat în cel de-al treilea joc al "stejarilor". Britanicii s-au înfuriat în momentul în care antrenorul Romeo Gontineac a trimis în teren rezervele, pentru a odihni cîţiva titulari în perspectiva meciului cu Georgia, din 28 septembrie.

Numai pe iPad. Didier Drogba vorbeşte despre drama din 27 august, cînd şi-a pierdut cunoştinţa aproape 8 minute în meciul cu Norwich. "Acum am înţeles ce simte un boxer făcut knock-out. Eşti departe de această lume". Descoperă tot ce spune atacantul lui Chelsea.

Prima Doamnă a lui Liverpool, Linda Pizzuti, ar fi putut fi soţie de fotbalist. Dar nu este o WAG (wife and girlfriend). Este regina WAG. Nevasta patronului! De fiecare dată cînd apare la meci, pe Anfield Road e delir total în tribune, iar fotografii îşi pregătesc tunurile. "Lady in Red" e sofisticată, elegantă. Strălucitoare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.