Liga 1

Becali, după semieşecul din Regie: ”Echipa mea n-are creier!”

Becali a plecat umilit şi dezorientat din Regie, l-a criticat pe Levy, dar l-a şi reconfirmat în funcţie

Articol de Ionuţ Petrişor, Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi a descoperit soluţia magică: Brandan va fi înlocuit cu Bălan. El crede că Levy îi influenţează negativ pe jucători fiind prea blînd cu el.

Steaua n-a mai bătut o echipă profesionistă de o lună! De la 2-0 cu FCM Tîrgu-Mureş, roş-albaştrii au mai învins-o doar pe Sănătatea Cluj, din Liga a treia! Care sînt consecinţele? Becali a dat cu ochii de Anghel Iordănescu în momentul în care părăsea tribuna din Regie: "Tata Puiu, zi-mi ce să fac! Steliştii specialişti, fostele glorii, să-mi spună care e problema şi ce e de făcut, că eu nu mai înţeleg absolut nimic".

"Ne-am apărat cu Sportul?!"
Gigi e nehotărît în privinţa lui Levy. "Ce vină să aibă Ronny, dacă mingea nu vrea să intre în poartă?", şi-a început el discursul. După care i-a găsit vină şi antrenorului: "Am avut o singură ocazie în repriza a doua, nu-mi venea să cred! Am ţinut şase jucători în apărare, cînd noi ar fi trebuit să-i călărim pe cei de la Sportul, să fim numai peste ei! Sînt supărat pe toţi, nici nu ştiu pe cine să mai critic". A găsit, totuşi, pe cine să critice: "Ne lipseşte creierul la mijlocul terenului. Brandan încetineşte jocul, nu poate fi mijlocaş! Dar va intra Bălan în locul lui. Iar Rusescu nu prea e de Steaua, s-a văzut şi azi!".

Becali a fost reperat în zona vestiarelor din Regie de suporteri care părăseau arena. Aceştia au început să-l înjure, i-au cerut să părăsească Steaua. Fanii au trecut şi la ironii: "Joacă Steaua, zici că-i Barcelona, Ronny Levy parcă-i Guardiola!". "E treaba lor" a fost singurul comentariu al lui Becali în momentul în care oamenii scandau împotriva lui, de la cîţiva metri distanţă.

"Echipa aleargă fără creier şi pasează numai stînga-dreapta. Ştiu care-i problema: ne lipseşte numărul 10!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Florin Costea n-a mai prins lotul din cauza atitudinii pe care a avut-o în prima repriză din meciul cu Sănătatea Cluj" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Soarta mea nu mai contează!"
Levy a părăsit terenul cu mina unui om dezamăgit, aflat în criză: "Soarta mea nu contează acum, mai important e ce se va întîmpla cu acest club. Sînt unele probleme pe care prefer să le ţin pentru mine. Simt presiune la fiecare partidă. De data asta, nu-mi explic ratările noastre, poate e lipsă de concentrare, nu-mi dau seama despre ce e vorba. Toţi oamenii din club sînt foarte dezamăgiţi, nu sînt singurul. Cred însă că joi, cu AEK Larnaca, va fi mai bine".

Ultimele cinci rezultate ale roş-albaştrilor:
Gaz Metan-Steaua 3-0 - Liga 1
Steaua-Schalke 0-0 - Europa League
Steaua-Pandurii 1-2 - Liga 1
Steaua-Sănătatea Cluj 4-0 - Cupa României
Sportul-Steaua 0-0 - Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.