Diverse

HAIR! :D » Topul celor mai trăznite freze ale sportivilor

+8 Foto
Carlos Valderrama: Blond şi creţ Columbianul Carlos Valderrama nu te lăsa să te uiţi la orice altceva s-ar fi întîmplat pe teren. Coafura lui impozantă fura ochiul spectatorului. Fanii lui însă nu au uitat că Valderrama poseda şi o tehnică de invidiat. Acum, Carlos Valderrama are 50 de ani şi îşi poartă părul la fel.

Articol de Oana Duşmănescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bărbaţii de pe terenurile de sport s-au întrecut în freze mai rău decît femeile de la o petrecere. Unora nu le-a spus însă nimeni că graniţa dintre cool şi ridicol este, cîteodată, foarte fină.

De Troy Polamalu nu a prea auzit lumea de la noi. Pentru că este jucător de fotbal american. De origine samoană, Troy are secţiune separată despre părul său pe pagina de Wikipedia.

În 2010, el şi-a asigurat podoaba capilară cu un milion de dolari. Are contract cu Procter&Gamble pentru promovarea şamponului Head&Shoulders.

Cel mai ciudat este că, în NFL, ai voie să-ţi opreşti adversarul trăgîndu-l de păr, iar Polamalu pare a fi tentaţia perfectă. În vîrstă de 30 de ani, polamalu pretinde că nu s-a mai tuns de 8 sau 9 ani.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS CELE MAI TRĂZNITE FREZE

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.