Liga 1

Răchită îşi mitraliază jucătorii: "Nici măcar mercenari nu sînt, m-au umilit"

Valeriu Răchită

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 septembrie 2011

Dinamo a umilit Petrolul la primul meci pe noul "Ilie Oană", scor 5-1. Antrenorul prahovenilor, Valeriu Răchită, este foarte supărat pe jucătorii săi pentru această înfrîngere şi spune că unii dintre ei au jucat contra lui Dinamo ultimul meci în tricoul galben-albastru

"Îmi cer scuze suporterilor. Nu merităm nici suporterii aceştia, nici stadionul. Ştiam că Dinamo are jucători care nu te iartă, atît am putut azi, din păcate.

Pentru unii jucători va fi şi ultimul meci pe care l-au jucat pe acest stadion. Nu sînt laş să plec, am un proiect pe 2 ani", a spus Vivi Răchită la Fanatik Show, pe Digi Sport.

La conferinţa de presă, antrenorul Petrolului şi-a mitraliat din nou jucătorii:

"Asemenea umilinţă nu va rămîne fără urmări. Sper ca într-un timp cît mai scurt să se facă o echipă demnă de acest stadion şi de acest public.

Îmi reproşez şi eu multe. Că eu cred în oameni, spre exemoplu, m-am gîndit că sîntem o familie, dar din păcate nu e aşa. Cred că fac mai multe pentru unii care nu merită. Am înţeles că aveţi ceva cu mine, dar cu oamenii care au muncit la stadion ce vreţi!?, s-a întrebat retoric Răchită, care a continuat:

Nici măcar mercenari nu sînt, pentru că mercenarii îşi fac treaba şi abia apoi pleacă. Am vorbit cu ei şi le-am zis să-şi stabilească prima. M-au umilit. Le-au tremurat picioarele. Dinamo e o echipă cu experienţă şi ne-au dat cinci. Dacă aş fi putut, m-aş fi schimbat şi pe mine"

Citeşte aici cronica meciului scrisă de Cristi Geambaşu!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.