Liga 1

Steaua caută un creier, Dinamo are unul deja: Munteanu a dat trei pase de gol, Dodel n-a făcut NIMIC!

Steaua caută un creier, Dinamo are unul deja: Munteanu a dat trei pase de gol, Dodel n-a făcut NIMIC!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 septembrie 2011

Tănase nu şi-a ajutat echipa deloc în Regie, pe cînd ”Cap de zmeu” a purtat-o pe Dinamo spre victorie cu trei assisturi din totalul de cinci ale ”cîinilor”


Dinamo a fost fantastică la Ploieşti, la 5-1 cu Petrolul, mai ales datorită lui Cătălin Munteanu. Play-makerul roş-albilor a dat trei pase de gol! Celelalte două le-au reuşit Laurenţiu Rus şi Marius Alexe. Mijlocaşul de 32 de ani, aflat în ultimul an de contract cu Dinamo, le-a stricat "lupilor" deschiderea stadionului nou din Ploieşti.

Omologul lui de la Steaua s-a chinuit în aceeaşi zi, în Regie. Cristi Tănase dă un gol pe an, în medie, dar nu contribuie nici într-un alt mod la jocul Stelei. În comparaţie cu Munteanu, Dodel n-are nici un assist de cînd a început campionatul!

Contra Sportului, ultima clasată din România, Tănase n-a driblat pe nimeni, n-a deposedat niciodată şi a tras un singur şut pe poartă în tot meciul! De fapt, un lob scurt, scos din faţa porţii de un apărător, o execuţie care l-a făcut pe Gigi Becali să-i retragă sprijinul: "M-am convins, nu va progresa mai mult de atît, Tănase nu va face niciodată mai mult în fotbal!".

8 ani reprezintă diferenţa de vîrstă dintre Munteanu şi Tănase. Dinamovistul are 32 de ani, stelistul are 24

1,8 milioane de euro a plătit Steaua pentru Tănase. Cătălin Munteanu s-a întors la Dinamo de la FC Braşov fără ca roş-albii să plătească vreun ban

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.