Liga 1

Dragomir îi ia apărarea lui Avram: "E ceva necurat la mijloc, ceva politic"

Dumitru Dragomir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 septembrie 2011

Vestea arestării preventive a şefului CCA, Vasile Avram, nu i-a picat foarte bine lui Dumitru Dragomir, care pariază însă că şeful arbitrilor e nevinovat şi în spatele acestei anchete se află de fapt o motivaţie politică.

Dragomir spune că povestea arestării şefului CCA e cusută cu aţă albă şi nu se încrede în dovezile anchetatorilor.

"Din meciurile pe care le-am analizat noi, Tg Mureş nu prea a avut de cîştigat. Mi se pare că chestia e politică, şi nu ce se spune în ancheta asta, că ar fi luat mită. De ce nu i-a dat lui Avram o sumă rotundă şi ia dat 19.000 de euro, de unde ştia pilotul cîţi bani a luat Avram, i-a numărat el banii?! Dacă aş şti ceva, ştiţi că aş spune, eu am gura mare şi spune eu oricum. Mi se pare că e ceva necurat la mijloc", a spus Dragomir la televiziunea sportro.

Preşedintele LPF a găsit din nou ocazia să-l atace pe Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, despre care a sugerat că ar merita să stea în spatele gratiilor.

"Aşa e la noi în ţară, ăia nevinovaţi sînt condamnaţi şi aia care fac falsuri în acte, îşi fac două echipe ca să nu plătească taxe, ăia nu păţesc nimic. Aşa se face justiţia la noi în ţară", a mai spus Dumitru Dragomir la televiziunea sportro.

DNA investighează în prezent al doilea caz major de corupţie din arbitrajul românesc, în care este implicat preşedintele CCA, Vasile Avram.  Acesta a fost re'inut preventiv pentru 29 de zile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.