Liga 1

Scîrţîie scaunul lui Sabău » Gaz Metan - Tg Mureş 2-1

Thaer Bawab a marcat primul gol al medieșenilor în ultima victorie, 3-0 cu Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 septembrie 2011

GAz Metan s-a impus in meciul de pe teren propriu cu FCM Tirgu Mures si a urcat pe locul 8 in clasament, cu un punct deasupra Stelei. Tirg-muresenii raman cu 6 puncte dupa 8 etape si situatia e din ce in ce mai grea pentru Sabau.

Medieşenii au inceput ca din tun, iar Bawab a deschis repede scorul, in minutul 6, dupa o pasa de geniu a lui Markovici. Fostul jucator antrenat la Barca si Real Madrid a preluat in careu si l-a lobat simpu pe Albut. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabau au incercat sa puna probleme, iar Subotici a ratat din 6 metri cu poarta goala in fata. Apoi arbitrul le-a refuzat un penalty muresenilor, inainte ca Bawab sa inscrie din nou. Ofsaid mic lasat nesanctionat, iar iordanianul a inscris cu un sut plasat la coltul lung. 2-0 si situtia muresenilor e tot mai grea!

Repriza a doua a adus eliminarea lui Paduretu, iar meciul parea decis. Mediesenii s-au jucat cu ocaziile si erau sa piarda cele trei puncte pe final. Sergiu Bus a redus din diferenta in primul minut de prelungiri, apoi Bumba a ratat o ocazie incredibila la ultima faza a jocului.

Finalul de meci i-a prins pe elevii lui Pustai cu nerviiintinsi la maxim, iar Bawab era pe punctul sa se ia la bataie cu un coechipier, portarul Plesca.

Echipe de start:
GAZ METAN MEDIAŞ: Pleşca - Trtovac, Fl. Lazăr, Markovici, Vukadinovici - Cr. Todea, Breveld - Hoban, Bawab, C. Petre - Bud
Rezerve: Vîtcă, Bozeşan, Liţu, D. Roman, Frăsinescu, Pîrvulescu, Buzean

TG MUREŞ: Albuţ - Pădureţu, E. Nicu, D. Matei, Iencsi - Vagner, Jamal Mohammed, Ilyeş, Fl. Dan - Subotici, Cavalli
Rezerve: Balauru, Topici, Bumba, Gugu, Goge, Sg. Buş, Diego Ruiz

Arbitri: Ad Cojocaru (Galaţi)
Asistenţi: Ed. Dumitrescu (Piteşti), P. Gaşpar (Timişoara)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.