Liga 1

Mititelu: "Sandu a încălcat legea! A retrogradat Craiova pe regulamentele făcute de el"

Adrian Mititelu

Articol de Marius Mărgărit  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mititelu a fost ieri la DNA şi îl acuză pe Mircea Sandu că "a dezafiliat Craiova pe regulamentele făcute de el". DNA ar urma să deschidă un dosar împotriva membrilor Comitetului Executiv al FRF


Ieri, Adrian Mititelu a fost din nou la DNA. A ieşit după o jumătate de oră. La început calm, spunînd neutru că "nu ştiu, poate Mircea Sandu şi Dragomir sînt nevinovaţi. Să vedem ce vor spune oamenii ăştia, am mare încredere în această instituţie".

Apoi s-a încins: "Au dezafiliat Universitatea pe regulamentele făcute de Mircea Sandu, dar au încălcat legea. Asta e culmea! Ei pun statutele înaintea legii, chiar e comic! El face nişte reguli şi cică le respectă. Să citească Ordonanţa Guvernului 26 din 2000 şi Legea 68 din 2000!".

Referindu-se la "cazul Avram", Mititelu a continuat: "Mircea Sandu ne tot spune, cu limba aia a lui de lemn, că o să moară fotbalul. Păi, el este obstacolul! De ce oare toţi cei pe care îi numeşte el ajung la puşcărie? Nu ştiu dacă a luat şi el bani, n-am dovezi, dar e clar că în ultimii 2-3 ani arbitrajul a decis campioana, retrogradatele, ierarhiile. Şi Mircea Sandu nu face nimic, spune aceleaşi lucruri de 10 ani". Procurorii DNA au început să cerceteze plîngerea lui Mititelu şi nu e exclus ca, în curînd, să-i acuze de abuz în serviciu pe membrii Comitetului Executiv care au decis dezafilierea Craiovei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.