Campionate

Berbatov ameninţat cu răpirea mamei!

Berbatov ameninţat cu răpirea mamei!

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday, 27 September 2011

Atacantul bulgar al lui Manchester Utd a fost şantajat printr-un email în care i se cerea o sumă considerabilă pentru ca Margarita Berbatova să nu fie victima mafioţilor.

Ajuns rezervă la Manchester Utd, Dimităr Berbatov are probleme şi în afara gazonului. Starul bulgar a fost victima unei ameninţări pe Internet, în urma căreia familia îi era pusă în pericol. Conform cotidianului "Struma" din Blagoevgrad, mama atacantului a primit un email, prin care a fost avertizată că va fi răpită în cîteva zile dacă băiatul său nu va plăti o sumă considerabilă. Margarita Berbatova (51 de ani) a alertat imediat poliţia anti-mafia, care în numai două zile a aflat IP-ul computerului de unde fusese trimis mesajul şi a arestat un bărbat de 38 de ani, pe nume Petar Antonov.


Fostă handbalistă şi în prezent asistentă-şefă la un spital din Blagoevgrad, Margarita se teme să nu fi devenit ţinta unei acţiuni politice, ea fiind o activă militantă a GERB, "Cetăţenii pentru Dezvoltarea Europeană a Bulgariei", partid de centru-dreapta. Poliţia ia în calcul şi varianta ca atacul să fi fost doar un act huliganic, Antonov susţinînd în apărarea sa că totul a fost o glumă inspirată dintr-un articol apărut în presa bulgară. Suma solicitată prin email n-a fost dezvăluită, dar se vorbeşte despre o cifră cu cinci zerouri.

Berbatov (30 de ani) nu e la prima ameninţare de acest gen. În urmă cu doi ani atacantul lui Alex Ferguson a fost şantajat că va fi răpit împreună cu logodnica sa Elena şi cu Dea, fetiţa în vîrstă de un an, atunci cînd va reveni în ţară. Mai mult, Dimităr a păţit-o chiar pe propria piele. Cînd avea 18 ani şi evolua la ŢSKA Sofia, un mafiot local l-a răpit şi l-a ameninţat cu moartea dacă nu va semna pentru echipa pe care o patrona, Levski Kiustendil!

- 38 de milioane de euro a plătit Manchester Utd lui Tottenham acum trei ani pentru a-l cumpăra pe Berbatov
- 4,5 milioane de euro e salariul anual pe care îl primeşte atacantul bulgar la campioana Angliei

ALTE CAZURI DE RĂPIRE
Kahaber Kaladze şi-a pierdut fratele în acelaşi mod. Levan, student la medicină, a fost răpit în 2001 şi bandiţii i-au cerut fostului fundaş de la Milan 600.000 de dolari în schimbul eliberării lui. Abia după patru ani de căutări, poliţia a descoperit cadavrul fratelui internaţionalului gruzin.

- Tatăl lui John Obi Mikel, mijlocaşul lui Chelsea, a fost răpit luna trecută în Nigeria, dar a fost eliberat după numai cîteva zile, scăpînd nevătămat.

- Fratele mai mare al lui Joseph Yobo, fostul fundaş al lui Everton, a fost capturat în Nigeria în 2008 şi a rămas prizonierul teroriştilor timp de două săptămîni.

- Fratele mai mic al lui Wilson Palacios, mijlocaşul lui Stoke City, a fost răpit în Honduras în 2009. Edwin (14 ani) a fost găsit mort însă după cîteva luni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.