Europa League

Steaua a vîndut bilete pentru meciul cu AEK doar în Cipru » Galerie din ”ciprioţi”!

Articol de Marian Negulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Premieră pentru un meci disputat în deplasare în cupele europene: Steaua a vîndut bilete pentru suporterii proprii doar în Cipru


Steaua estimează că va avea o galerie-record la Nicosia, formată din 3.000 de persoane, deşi n-a vîndut bilete pentru meciul cu AEK Larnaca la Bucureşti! Pentru prima dată în istoria recentă a participărilor ei în Europa, formaţia roş-albastră n-a pus în vînzare tichete pentru un meci disputat pe continent. Partea care le revine românilor, în jur de 2.000 de bilete, a fost vîndută în Cipru.

Românii din insulă şi-au mai luat bilete şi în plus, peste limita care le era rezervată, şi steliştii au aflat că vor avea parte de o susţinere cum n-au mai avut recent, nici măcar la meciurile pe care le-au disputat în campionatul intern. Duminică, în Regie, echipa a fost încurajată de 300 de oameni, deci de zece ori mai puţini decît o vor susţine joi seara pe arena GSP din Nicosia.

Singurii români care şi-au procurat tichete provin dintr-o facţiune, Old Boys, care ocupa de obicei un sector din tribuna a II-a a stadionului din Ghencea. Ultraşii din acest grup au asistat şi la cîteva antrenamente din cantonamentul austriac, din vara asta, şi au fost singurii care au făcut deplasarea la Napoli, în decembrie 2010, cînd Steaua a pierdut cu 0-1 şi a ratat calificarea în primăvara Europa League.

"În Cipru sînt foarte mulţi români, care muncesc acolo şi-şi doresc s-o vadă pe Steaua, asta e explicaţia pentru care se vor strînge foarte mulţi la meciul nostru cu AEK"
Narcis Răducan, director sportiv Steaua

200 de suporteri a avut Steaua la precedenta deplasare din Europa League, la Sofia, unde a remizat cu ŢSKA, 1-1, şi a obţinut accesul în grupă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.