Europa League

Stelişti, atenţie la Gonzalo Garcia, crescut la juniorii lui Real Madrid!

Stelişti, atenţie la Gonzalo Garcia, crescut la juniorii lui Real Madrid!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 septembrie 2011

Steaua joacă joi, la Nicosia, împotriva lui AEK Larnaca, un meci capital pentru soarta lui Ronny Levy.

În prima rundă a grupei J, roş-albaştrii au remizat acasă, 0-0, cu Schalke 04, în timp ce ciprioţii au pierdut cu 1-0 la Maccabi Haifa.

Formaţia lui Gigi Becali va pleca mîine dimineaţă spre Ţara Afroditei şi va întîlni o echipă aflată în formă în prima ligă a Ciprului. AEK ocupă locul 3 acum, după 4 meciuri, la doar 2 puncte de liderul Apoel, campioana ţării şi una dintre surprizele grupelor Champions League.

Spre deosebire de Steaua care "înoată" în Liga 1, AEK e neînvinsă în propriul campionat, cu două victorii şi două remize. Iar golgeterul la zi al ligii este spaniolul Gonzalo Garcia. Are 3 reuşite în acest sezon, toate în ultima săptămînă, toate în ultimele două etape, ibericul fiind pericolul principal pentru apărarea stelistă. Gonzalo este născut la Montevideo, dar are şi cetăţenie spaniolă.

În vîstă de 27 de ani, mijlocaşul ofensiv al lui AEK a făcut junioratul la Real Madrid. În carieră, a mai evoluat la Alrcorcon, Merida, Palencia, AGOVV, Heerenveen, Heracles, VV Venlo, Groningen, venind în vară la Larnaca. Cîndva, a fost coleg la "naţionala" Under 17 a Spaniei alături de Iniesta, Torres şi Reyes!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.