Liga Campionilor

Se întîmplă şi la francezi » Lăsată acasă că şi-a uitat paşaportul

Laura Goerges

Articol de Marius Tuhuţ  —  marţi, 27 septembrie 2011

Fundaşul Laura Georges nu a făcut deplasarea la Cluj pentru meciul cu Olimpia


Se întîmplă şi la case mari. Olympique Lyon, campioana Europei la fotbal feminin, joacă mîine la Cluj în 16-imile Ligii Campionilor, dar fără fundaşul Laura Georges. Jucătoarea de culoare, care are nu mai puţin de 101 selecţii în Naţionala Franţei, a constatat abia la aeroport că şi-a uitat paşaportul acasă şi nu a mai făcut deplasarea la Cluj. Antrenorul franţuzoaicelor, Patrice Lair, nu va conta în partida de mîine nici pe ultima transferată, brazilianca Rosana, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2008.

"Olimpia formează o echipă tînără, motivată, dar eu mă tem de echipa mea. Sper ca fetele să fie îndeajuns de concentrate la meci şi să nu facem greşeli care ne-ar putea complica drumul spre o victorie sigură", a declarat Lair. Olympique Lyon este cîştigătoarea ultimelor 5 ediţii de campionat în Franţa şi deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor.

"Să facem surpriza"
După antrenamentul oficial de astăzi, antrenorul Olimpiei, Mirel Albon, şi-a dus fetele să se destindă la teatru. "Pentru noi nu este nici o presiune. Avem numai de învăţat dintr-o astfel de partidă. Fetele trebuie să joace fără teamă. Sînt capabile să producă surpriza", a spus Albon. Manşa tur a 16-imilor Ligii Campionilor, Olimpia Cluj - Olympique Lyon se dispută mîine, de la ora 16:30, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

3,5 milioane de euro este bugetul anual al franţuzoaicelor de la Olympique Lyon

80.000 de euro a alocat Federaţia Română de Fotbal pentru întreg fotbalul feminin românesc în sezonul trecut

5 lei este biletul de intrare la meciul de mîine


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.