Liga 1

Becali continuă cu acuzaţiile: "Kovacs a primit sarcina să le execute pe Steaua, Dinamo, Rapid şi Vaslui"

Istvan Kovacs

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 septembrie 2011

Ziua şi scandalul în Liga 1! După ce ieri l-a acuzat pe Ovidiu Haţegan că ar fi luat 150.000 de euro pentru un penalty la partida U Cluj - CFR Cluj, din 2008, Gigi Becali continuă atacurile la adresa "fluieraşilor".

De această dată, Becali l-a luat în colimator pe sătmăreanul Istvan Kovacs, despre care a spus că a primit sarcina de la prietenii săi din Liga 1 să le execute pe Steaua, Dinamo, Rapid şi Vaslui. Ca şi în cazul declaraţiilor de ieri, acuzaţiile vin tot la adresa CFR-ului, principala rivală la titlu a celor patru echipe.

"Sînt personaje care de-a lungul timpului au avut legături strînse cu arbitri, care au dat tot timpul cîte 10.000 prin stînga şi prin dreapta. Acele legături vor exista tot timpul şi nici Crăciunescu nu poate să le îndepărteze. De exemplu, Istvan Kovacas a primit sarcina în acest an să le execute pe Steaua, Dinamo, Rapid şi Vaslui", a spus Gigi Becali la Fanatik Show, pe DigiSport.

De gura patronului stelist nu a scăpat nici finu' Borcea, criticat de Becali pentru că a luat legătura cu Vasile Avram. "Nu poate fi vorba de corupţie în cazul lui Borcea şi a lui Porumboiu, dar nu e normal că l-au sunat pe Avram. Eu nu l-am sunat niciodată, indiferent dacă echipa mea a fost furată sau nu. Nu le-a picat bine, acum sigur o să fie chemaţi la DNA".

Gazeta Sporturilor a publicat azi pasaje din acuzele procurorilor aduse lui Vasile Avram. În rechizitoriu se arată că Adrian Porumboiu şi Cristi Borcea ar fi fost principalii beneficiari ai arbitrajelor favorabile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.