Europa League

Peste 25.000 de bilete vîndute » AZI au fost epuizate şi tichetele de la "inelul" 2

Fanii rapidişti vor veni în număr mare la meciul cu PSV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 septembrie 2011

UPDATE // Suporterii rapidişti au epuizat şi biletele puse în vînzare pentru inelul intermediar, în acest moment mai fiind disponibile doar 200 la tribuna VIP şi aproximativ 500 la tribuna a II-a. Conducerea clubului a luat în calcul posibilitatea ca venirea suporterilor din provincie să provoace o cerere mare de bilete şi în ziua meciului, aşa că s-a deschis şi "inelul" 2 de la peluza unde stă galeria şi tribuna a II-a.

 

Rapidiştii vor să salveze onoarea românilor şi să vină în număr mare la meciul cu PSV. Cererea mare de bilete a dus la deschiderea inelului intermediar, adică la suplimentarea cu 7.000 de locuri, ceea ce înseamnă că jucătorii lui Răzvan Lucescu vor fi susţinuţi de 25.000 de fani la meciul cu PSV

Rapidiştii sînt hotărîţi să facă atmosferă la primul lor meci disputat pe National Arena şi să continue startul bun din Europa League, după victoria din Israel cu Hapoel Tel-Aviv, 1-0.

Suporterii rapidişti au epuizat biletele pentru inelul 1, iar dacă vor umple şi inelul intermediar, Rapidul va avea vreo 25.000 de fani la meciul cu PSV.

Oţelul a avut sub 7.000 de spectatori la partida cu Benfica, 0-1, de pe National Arena.

"Eu ştiu că s-au vândut 22.000 de bilete, dacă se juca pe Giuleşti cred că ar mai fi fost nevoie de o peluză"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.