Liga Campionilor

ArcelorMittal nu mai dă bani la Oţelul » Minus 2,5 milioane de euro pe an!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Combinatul a decis ca din 2012 să nu mai susţină financiar campioana, care pierde astfel aproape jumătate din buget


Eşecurile pe linie din Liga 1 şi din Champions League nu sînt singura problemă a campionilor. Ieri, directorul ArcelorMittal Galaţi, Thierry Le Gall, a declarat că viitorul clubului de fotbal nu o să mai fie legat sub nici o formă de Combinatul Siderurgic! Le Gall a adăugat că nu există nici un investitor care să-şi fi manifestat interesul pentru preluarea echipei. "Nu vreau să fac comentarii legate de Oţelul, dar reconfirm că viitorul acestui club nu este alături de ArcelorMittal, noi fiind acum singurul sponsor. Invităm investitorii care au dorinţa să aibă o relaţie pe termen lung cu Oţelul să preia conducerea clubului", a declarat şeful Combinatului în cotidianul local Viaţa liberă.

Borş n-are chef, Stan nu răspunde
Contactat telefonic, Ionel Borş, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului de la malul Dunării, a refuzat dialogul: "Nu am chef să vorbesc cu nimeni, am treabă", închizînd apoi telefonul. Nici directorul general Marius Stan nu a fost de găsit.

Surse autorizate susţin că ArcelorMittal oferea 2,5 milioane de euro pe an calendaristic, actualul contract de sponsorizare urmînd a expira pe 31 decembrie 2011. Această sumă reprezintă circa 40 la sută din bugetul stagional al moldovenilor!


3,5 milioane de euro va încasa Oţelul din drepturile TV pe sezonul 2011-2012. La această sumă se adaugă 500.000 de euro din partea Primăriei Galaţi, plus alte sume mai mici din partea unor sponsori secundari

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.