Campionate

Sion, o nouă victorie în civil în procesul cu UEFA

Ogăraru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 septembrie 2011

Clubul elveţian FC Sion, la care este legitimat şi fundaşul român George Ogăraru, a cîştigat o nouă înfăţişare în instanţele civile în procesul împotriva Forului european. Instanţa din Martigny a decis că cei şase jucători aduşi în vară au drept de joc, iar excluderea echipei din Europa League a fost abuzivă.

Aruncaţi afară din grupele Europa League, reprezentanţii clubului elveţian au apărut şi în faţa Tribunalului Sportiv de la Lausanne, un verdict urmînd să fie dat pînă luni.

"Tribunalul civil din Martigny a decis astăzi în favoarea noastră iar UEFA şi Federaţia Elveţiană terbuie să-i înregistreze pe cei şase jucători în cel mai scurt timp", au anunţat oficialii echipei pe siteul oficial.

Sion a fost exclusă din grupele Europa League după ce scoţienii de la Celtic Glasgow au făcut o contestaţie vis-a-vis de folosirea mai multor fotbalişti fără drept de joc în play-off-ul competiţiei. Sion avea interdicţie la transferuri, dar în această vară a adus şase jucători noi, pe care i-a şi folosit în Europa League. Locul elveţienilor în grupele competiţiei europene a fost luat de Celtic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.