Campionate

S-au încins spiritele la City. Tevez OUT de la Manchester

S-au încins spiritele la City. Tevez OUT de la Manchester

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 septembrie 2011

La meciul pierdut de City la Munchen, 2-0 în faţa celor de la Bayern, Carlos Tevez a refuzat să intre pe teren după ce antrenorul Mancini l-a chemat de pe banca de rezerve, iar acum suportă consecinţele. Conducerea clubului englez a hotărit să-l suspende pe atacantul argentinian timp de două săptămîni pentru a rezolva problema.

"Manchester City a confirmat faptul că atacantul Carlos Tevez a fost suspendat pînă la noi «ordine»", s-a arătat într-un comunicat oficial al clubului din Premier League.

Antrenorul lui City, Roberto Mancini, a reacţionat imediat după meci, spunînd că atitudinea lui Tevez nu poate fi iertată.

UITE CARE A FOST GESTUL CARE L-A PUS "PE FĂRAŞ" PE TEVEZ!


"A terminat-o cu mine. Dacă aş putea lua o decizie, ar fi dat afară de la echipă. I-am introdus pe De Jong şi Dzeko pentru că voiam să calmez jocul pentru 5 minute, să nu primesc al treilea gol, după care să-l bag pe teren pe Carlos Tevez . Atunci a refuzat să intre. Pentru mine e imposibil ca un jucător să refuze să joace şi să-şi ajute echipa", a spus Mancini pentru SkySports.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.