Europa League

Bye, bye, Levy? » Becali: "Mă aşteptam să fim călare pe ei, dar n-am jucat nimic! O să vedeţi voi ce se întîmplă!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 septembrie 2011

UPDATE 22:05 //

După finalul partidei (scor final 1-1), Gigi Becali era supărat pentru că echipa sa nu a atacat mai mult: "Noi nu sîntem siguri de nici o pasă, nu jucăm nimic. Chiar atît de proşti, de slabi să fie jucătorii? În a doua repriză, în loc să fim călare pe ei, aveam mai mari emoţii cînd erau ei în atac. Jucătorii au atitudine şi vor. O să vedeţi voi ce se întîmplă", a explicat acesta la GSP TV.

Clasamentul Grupei J
1. Schalke 4p
2. Maccabi 3p
3. Steaua 2p
4. AEK Larnaca 1p
S-au jucat:
Steaua-Schalke 0-0, Maccabi-AEK Larnaca 1-0, AEK Larnaca-Steaua 1-1, Schalke-Maccabi 3-1
Urmează: Maccabi-Steaua, AEK Larnaca-Schalke (ambele 20 octombrie, ora 20:00)

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat nemulţumit de jocul "roş-albaştrilor" după prima repriză a disputei cu AEK Larnaca (scorul era 0-0) din deplasare, din etapa a doua a grupei J a Europa League.


"Îl critic pe Ronny Levy pentru că joacă cu 5 mijlocaşi. Jucăm fără vîrf împotriva unei echipe de doi lei. Avem trei închizători. Acum trebuia să fie 2-0 cu Larnaca. Eu stau să am emoţii cu ciprioţii, doar cu o ocazie a lui Brandan?! Nu jucăm fotbal. Aştept să se facă 22:00, să mă uit la Rapid, că ei mai mai joacă fotbal.

O să vedeţi, eu m-am convins, bine că nu m-am dus acolo. Larnaca e o echipă de doi lei, trebuia să avem 3-0 la pauză. Ştiu exact ce trebuie făcut, dar nu vă spun", a spus Gigi Becali la "Contraatac", pe GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.