Liga 1

EXCLUSIV Gigi Becali confirmă: Mihai Stoica pleacă de la Steaua!

Mihai Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 septembrie 2011

UPDATE 15:25 // MM nu a mai sosit la conferinţă, mergînd direct la Palat, unde a purtat o discuţie cu Gigi Becali: "Dacă joci cu Sportul în Bucureşti, joci pe stadionul tău. N-are rost, Levy caută scuze degeaba. Asta e. Sînt cu MM în maşină, a venit la mine la Palat şi mi-a zis: «Pleacă Levy, rezultatele nu sînt bune. Plec împreună cu el, îmi asum răspunderea. Aşa cum m-am lăudat la rezultate, aşa o să plec acum». El nu e dorit de mai mulţi oameni din club şi a zis că nu mai vrea să rămînă", a spus Gigi Becali la GSP TV.

UPDATE 14:00 //
Mihai Stoica va participa alături de Ronny Levy la o conferinţă de presă la Mogoşoaia, de la ora 15:00

UPDATE 13:30 //
Gigi Becali nu recunoaşte demiterea lui MM, nuanţează: "Daca pleacă, eu ce să-i fac? Nu-l dau afară, dar s-ar putea să nu mai vrea el să stea, probabil nu va mai avea putere aşa mare. Nu îi reduc eu puterea, ci viaţa, grupul de oameni din staff-ul lui Ilie Stan", a spus Becali la GSP TV.

Gigi Becali a luat astăzi decizia de a-l da afară pe managerul general al Stelei, Mihai Stoica, după remiza cu AEK Larnaca, scor 1-1 din grupele Europa League.


Ronny Levy nu e singurul care părăseşte Steaua astăzi. Mihai Stoica a fost demis în această după-amiază, în locul său fiind numit manager general Narcis Răducan. "Cel mai bun manager din România", aşa cum se autoproclamase MM, a fost dat afară pentru a doua oară în ultimii ani de la clubul din Ghencea. Acesta a fost găsit principalul vinovat de către patron pentru aducerea lui Ronny Levy, antrenor cu care Steaua a reuşit în ultima lună să învingă doar Sănătatea Cluj.

MM a rezistat în cel de-al doilea mandat ca manager general la Steaua numai 10 luni şi două săptămîni. În prima sa experienţă ca manager la Steaua, între iulie 2004 şi mai 2007, Steaua a cîştigat două titluri şi o Supercupă, a jucat după zece ani în grupele Ligii Campionilor şi a ajuns în semifinalele Cupei UEFA. În 2007, a fost dat afară pentru că Gigi Becali l-a bănuit că şi-a însuşit anumite sume de bani din transferuri.

Rămîi pe GSP.RO pentru detalii!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.