Stranieri

Marica a intrat în minutul 89 în meciul Hamburg - Schalke 1-2. Mutu a ratat un penalty în Cesena - Chievo 0-0

Torje e anunţat titular în Udinese - Bologna

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 02 October 2011

Azi, Mutu şi Torje au jucat pentru Cesena şi Udinese într-o nouă etapă din Serie A, în timp ce Radu Ştefan a revenit în echipa lui Lazio. Kuban-ul lui Dan Petrescu a avut o misiune foarte dificilă în meciul de pe teren propriu cu vicecampioana ŢSKA Moscova.

Hamburg - Schalke 1-1 (Petric '38 / Huntelaar '14 şi '73)
Ciprian Marica a început ca rezervă meciul pe care echipa sa l-a jucat astăzi în deplasarea de la Hamburg. Internaţionalul român a intrat pe teren în minutul 89, înlocuindu-l pe Jurado. După această victorie, Schalke 04 urcă pe poziţia a patra în clasament, cu 15 puncte după 8 meciuri, la 4 puncte în spatele liderului Bayern Munchen.

Cesena - Chievo 0-0

Cesena a cîştigat astăzi primul punct din noul sezon şi rămîne pe ultimu loc al Seriei A. Adrian Mutu a început ca titular şi a avut o bună ocazie de a aduce victoria echipei sale, dar a ratat. Mutu a executat o lovitură de la 11 metri în minutul 62, însă a tras slab, iar portarul a respins cu uşurinţă

Udinese - Bologna 2-0 (Benatia '29, Di Natale '72)
Udinese a urcat din nou pe prima pozitie a campionatului din Serie A, cu 11 puncte strinse dupa cinci etape. Gabi Torje a inceput ca titular in echipa lui Guidolin, dar a terminat meciul pe banca de rezerve. A fost inlocuit in minutul 23 al reprizei secunde, cu Abdi.

Fiorentina - Lazio 1-2 (Cerci '8 / Hernanes '28, Klose '83)
Lazio obţine doar a doua victorie din acest sezon, în deplasarea de la Fiorentina. Românul Şetfan Radu a început ca titular, dar nu a terminat meciul în teren, fiind scjhimbat în minutul 20 al reprizei secunde cu Sculli. După această victorie, Lazio urcă pe poziţia a 7-a în campionat, cu 8 puncte.

Kuban Krasnodar - ŢSKA Moscova 0-0
Kuban ajunge la patru meciuri fără înfrîngere. Echipa lui Dan Petrescu a avut în faţa una din echipele de top din Rusia şi a scos un nou rezultat exterm de bun, 0-0. Astfel, cu 44 de puncte strînse după 26 de etape, Kuban urcă pe locul 5 în clasament, la numai două puncte în spatele ocupantei locului 4.

Ieri, Cristi Chivu a ieşit accidentat în minutul 42 în Inter - Napoli 0-3. Românul a avut o evoluţie bună în prima parte a meciului, a apărut de multe ori în faza de atac şi a dat şi cîteva centrări bune, dar a fost înlocuit cu Nagatomo în finalul primei reprize din cauza unei accidentări. Vezi aici rezumatul meciului Inter - Napoli 0-3

Bogdan Lobonţ a fost titular în Roma - Atalanta 3-1, dar a avut o evoluţie nesigură.

Bogdan Stancu a marcat un nou gol pentru Orduspor. Stancu a deschis scorul în partida pe care echipa a învins pe Karabukspor cu 2-1. Atacantul a înscris din aluncare de la bara a doua, în urma unui corner. Vezi aici golul lui Stancu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.