Liga 1

Dinu Gheorghe explică evoluţia din repriza secundă: "Ne aşteptam să cedăm, jucătorii sînt foarte obosiţi"

Dinu Gheorghe şi Răzvan Lucescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 octombrie 2011

Programul foarte încărcat începe să-şi spună cuvîntul la Rapid, astfel că giuleştenii vor să profite din plin de pauza competiţională dată de meciurile naţionalei cu Belarus şi Albania şi să+şi recuperete indisponibilii. Preşedintele Dinu Gheorghe spune că jucătorii fac cu greu faţă programului şi acest lucru s-a văzut cel mai bine în repriza secundă a meciului cu Voinţa Sibiu.

Oficialul din Giuleşti spune că tactica lui Răzvan Lucescu era una foarte simplă, echipa să marcheze de mai multe ori în prima repriză, ca să joace fără emoţii în partea a doua a meciului.

"A fost o victorie grea, ne aşteptam să fie aşa după ce am avut o perioadă solicitantă. Trebuia să facem diferenţa în prima repriză, am avut cîteva ocazii foarte clare. În a doua repriză era normal să cădem fizic.

Nu pot să spun că am avut emoţii. Pauza e binevenită acum, avem timp să ne refacem jucătorii accidentaţi, apoi vine iar o perioadă încărcată, cu 7 meciuri în 21 de zile", a spus dinu Gheorghe la finalul meciului, pentru Fanatik Show.

Rapid s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasarea de la Voinţa Sibiu. Singurul gol al meciului a fost marcat de Ciprian Deac, din penalty, în minutul 12.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.