Liga 1

VIDEO Podul minciunilor » Rapid a cîştigat cu noroc la Sibiu

Articol de Alexandru Răducanu  —  luni, 03 octombrie 2011

Rapid a cîştigat cu noroc la Sibiu un meci în care doar publicul a fost la înălţime. Cifrele jocului dovedesc că Voinţa a fost aseară peste giuleşteni


Vezi AICI rezumatul MECIULUI Voinţa-Rapid 0-1


"Si-bi-u'!", "Si-bi-u'!", vuieşte arena din fosta capitală culturală europeană. Dar publicul e prea mare pentru o echipă aşa de mică şi o copleşeşte. Ce bun a fost Bunea cu Rapidul! Mijlocaşul gazdelor s-a prăvălit peste Roman în careu, penalty şi gol Deac (12)! La dosarul cu gesturi de amator a contribuit şi căpitanul gazdelor. Grigore al Sibiului a dat nonşalant pe lîngă minge, iar Teixeira, scăpat singur spre poartă, şi-a bătut joc de fază (18). Rapid oboseşte şi iese definitiv din joc după ocazia lui Deac (37).

Coman vs. Coman
Repriza a doua a avut puternic accent ardelenesc. S-a jucat doar la poarta lui Coman. Ocaziile lui Bunea şi Cornel Coman, în două rînduri, au săpat riduri pe chipul lui Lucescu jr. Cînd "nouarul" sibian a înscris, de la margine s-a arătat ofsaid.

VEZI CAPTURA CU FAZA LA CARE S-A SEMNALIZAT OFSAID

"Si-bi-u'!", "Si-bi-u'!", au mai încearcat o dată tribunele. Jucătorii lui Pelici tot n-au priceput nimic. Cu toată poarta în faţă, Martinescu a simţit cum genunchii i se înmoaie şi s-a lăsat pe spate în momentul cînd ar fi putut restabili un egal corect.

 

CIFRELE MECIULUI

Voinţa parametru       Rapid
54% posesie    46%
11 şuturi    7
5 şuturi pe poartă    4
4 cornere    3
5 ocazii    3

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.