Campionate

VIDEO Marş triumfal al Realului în faţa unui Espanyol neputincios » Generosul Cristiano Ronaldo

Real Madrid s-a impus cu 4-0 pe terenul lui Espanyol Barcelona

Articol de Cristina Negrilă  —  luni, 03 octombrie 2011

Realul lui Jose Mourinho a oferit din nou o mostră de spectacol fotbalistic, o victorie cu 4-0 pe "Cornellá-El Prat", un teren pe care a cîştigat mereu. Madrilenii i-au mitraliat pe cei de la Espanyol, mizînd în special pe contraatac, capitol la care echipa lui Mourinho excelează.

Vedeta partidei a fost argentinianul Gonzalo Higuain, autor al unui hattrick de senzaţie. "Am reuşit o prestaţie foarte bună şi sînt extrem de fericit. Am suferit mult pentru a-mi reveni după accidentarea pe care am suferit-o sezonul trecut, am revenit cît de repede am putut şi aveam nevoie de un astfel de meci", a zis "Pipita" la finalul meciului.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!


Cristiano Ronaldo a fost în zi mare, deşi n-a marcat. A dat două assisturi: unul pentru Higuain, altul pentru Callejon, adunînd, per total, în acest sezon, 4 pase de gol (3 în Primera, 1 în Liga Campionilor). Anul trecut a dat 9, în total, în 38 de etape.

Madrilenii nu mai cîştigaseră un meci de campionat fără ca Ronaldo să marcheze  de la meciul în care Real s-a impus în faţa Valenciei, pe "Mestalla", în etapa a 33-a a sezonului trecut. "E la fel de important să marchezi şi să munceşti pentru binele echipei, iar Ronaldo a dat două pase de gol senzaţionale", l-a lăudat Mourinho după meci.

Real Madrid ocupă locul 3 în clasamentul din Primera Division, cu 13 puncte, la doar un punct de primele clasate, FC Barcelona şi Levante.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.