Liga 1

Invitaţie » CSA cheamă STEAUA înapoi în Ghencea » "Gazonul e bun de joc"

+4 Foto
Aşa arată azi gazonul de pe Ghencea Foto: MApN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 octombrie 2011

Steaua a primit din partea Clubului Sportiv al Armatei invitaţia pentru a se întoarce să joace în Ghencea.

Într-un comunicat remis astăzi de Clubul Sportiv al Armatei se anunţă că "stadionul este pregătit să găzduiască meciuri de fotbal. CSA, administratorul de drept al Complexului Sportiv Ghencea, imobil aflat în proprietatea publică a statului, doreşte ca echipa de fotbal Steaua Bucureşti să joace în continuare pe stadionul din Ghencea".

Totuşi, cei de la club pun şi cîteva condiţii pentru ca "roş-albaştrii" să revină acasă: "să achite datoriile către statul român, în valoare de 2.444.462 lei, conform obligaţiilor asumate [...], reprezentînd chiriile lunare, penalităţi la plata chiriilor şi contravaloarea utilităţilor".

Pînă în acest moment, Gigi Becali a refuzat revenirea, Steaua evoluînd la Constanţa, Buzău, Ploieşti şi Cluj. Primul meci pe care "militarii" îl pot disputa în acest sezon în Ghencea ar putea fi derby-ul cu Rapid de pe 24 octombrie. În acest moment, meciul ar urma să se joace pe Naţional Arena.

În comunicat, administratorul susţine că gazonul este într-o stare foarte bună după lucrărire de întreţinere efectuate. "Refacerea terenului de fotbal s-a realizat prin plantarea seminţelor de gazon, a căror achiziţionare a costat aproximativ 8.000 lei (echivalentul a circa 2.000 euro) şi prin priceperea tehnicienilor militari în întreţinerea corespunzătoare a gazonului. În prezent, stadionul este pregătit să găzduiască meciuri de fotbal", se spune, printre altele, în invitaţie.

Citeşte AICI tot COMUNICATUL

În galeria foto de mai jos poţi vedea imagini de azi cu stadionul din Ghencea!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.