Liga 1

Răchită la Radio GSP: "Cîştigăm şi pierdem pe teren, Petrolul nu are nimic de-a face cu jocurile de culise"

Valeriu Răchită

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 octombrie 2011

Antrenorul Petrolului, Valeriu Răchită, a comentat prestaţia echipei sale, dar şi a arbitrului Ovidiu Haţegan, la partida cu CFR de la Cluj, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Totodată, Răchită a anunţat fanii Petrolului că amicalul cu ŢSKA Sofia a picat deoarece antrenorul bulgarilor nu a dosrit să facă deplasarea la Ploieşti.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI CFR CLUJ - PETROLUL 1-1!

"Cred că am arătat bine ca joc contra lui CFR. Echipa din Cluj este poate principala candidată la cîştigarea titlului. Un rezultat bun pentru noi, de moral, sper că am mai spălat din imaginea lăsată la meciul cu Dinamo, care a fost un accident, din punctul meu de vedere.

Mi-a plăcut atitudinea, determinarea, faptul că au înţeles că dacă le dăm spaţii celor de la CFR nu avem nici o şansă. Am fi făcut degeaba deplasarea dacă nu înţelegeau aceste lucruri. Am sperat chiar că putem cîştiga, dacă eram mai atenţi la ocaziile lui Vali Negru şi Opriţa.

Nu mă deranjează declaraţiile celor de la CFR referitoare la arbitraj, sînt o banalitate comparativ cu celelalte lucruri care se întîmplă la noi. Sînt convins că Haţegan, dacă a greşit, a făcut-o neintenţionat. Eu am aflat în ziua meciului că arbitrează Haţegan. Clubul nostru nu are nimic de-a face cu jocurile de culise. Cîştigăm şi pierdem pe teren. Mi-a spus cineva că mai degrabă a fost ofsaid la golul lui CFR decît penalty în careul nostru.

Amicalul Petrolului cu ŢSKA Sofia a fost anulat pentru că antrenorul lor nu a dorit să facă o deplasare la Ploieşti", a spus Valeriu Răchită la Radio GSP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.