Liga 1

Epuizaţi! Rapidiştii au trei zile de vacanţă

Rapidul nu va disputa nici un meci amical

Articol de Cătălin Popescu  —  marţi, 04 octombrie 2011

Lucescu vrea să-şi odihnească echipa şi le-a dat elevilor săi trei zile de vacanţă, iar în weekend-ul viitor Rapidul nu va disputa nici un meci amical


Chiar dacă Rapidul a făcut, poate, cel mai slab joc al sezonului, Răzvan Lucescu s-a bucurat enorm pentru cele trei puncte obţinute la Sibiu (1-0). Motivul? Înaintea meciului, antrenorul era conştient de forma fizică scăzută a elevilor săi şi s-ar fi mulţumit doar cu o remiză, chiar dacă alb-vişiniii întîlneau o nou-promovată. Strategia gîndită de tehnician a fost dezvăluită de preşedintele Dinu Gheorghe: "Ştiam că echipa e stoarsă fizic, d-asta am vrut să tranşăm partida în prima repriză. Era de aşteptat să picăm în partea a doua".

Pentru a se odihni cît mai mult, Lucescu junior le-a dat liber elevilor săi trei zile, renunţînd chiar şi la antrenamentul de recuperare. Astfel, profitînd de pauza cauzată de meciurile echipei naţionale, giuleştenii vor sta acasă pînă joi dimineaţă, cînd se vor reuni la Pro Rapid. Mai mult, antrenorul a decis ca în weekend să nu organizeze nici o partidă amicală. În urmă cu o lună, cînd "naţionala" a jucat cu Franţa, rapidiştii au zburat în Italia pentru un meci de pregătire cu Bologna (1-2).

8 meciuri a jucat Rapidul în ultima lună: 4 în campionat, două în Europa League, unul în Cupă şi amicalul cu Bologna

"Pauza asta e bine venită, aveam nevoie de ea. A fost o perioadă grea pentru noi, am jucat din trei în trei zile şi s-a acumulat oboseala"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

"În ultima perioadă jocul nostru a suferit, dar asta din cauză că resimţim oboseală. Punctele de la Sibiu vor fi extrem de importante la finalul sezonului"
Daniel Pancu, atacant Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.