Nationala

FOTO / Adrian Mutu a părăsit antrenamentul naţionalei după 30 de minute!

+33 Foto
Tamas si Mutu s-au intors la nationala dupa ce au fost rechemati la lot de Victor Piturca si au facut primul antrenament alaturi de colegi

Articol de Andrei Crăiţoiu, Alex Nicodim (foto)  —  luni, 03 octombrie 2011

Atacantul Adrian Mutu a părăsit după 30 de minute antrenamentul din această seară al echipei naţionale a României, care a avut loc la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia. Şedinţa de pregătire, condusă de preparatorul fizic Marian Dima, a durat aproximativ o oră şi a constat în alergări şi exerciţii de streching, fără ca jucătorii să poată atingă mingea. Jucătorul Cessenei, Adrian Mutu, a părăsit antrenamentul după doar 30 de minute.

La mijlocul şedinţei de pregătire la baza de la Mogoşoaia a sosit şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, care a stat de vorbă cu selecţionerul Victor Piţurcă, iar pe final a venit şi Viorel Păunescu, care a stat minute bune de vorbă cu cei doi.

La antrenament au participat toţi jucătorii convocaţi la lot, excepţie făcând mijlocaşul formaţiei FC Vaslui, Lucian Sânmărtean, care are meci în această seară în Liga I. După încheierea şedinţei de pregătire, jucătorii Iasmin Latovlevici, Srgian Luchin şi Costel Pantilimon au rămas pe teren şi au efectuat un joc de pase.

Echipa naţională a României va întâlni, vineri, de la ora 21.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, reprezentativa Belarusului, într-o partidă contând pentru grupa D a preliminariilor Euro 2012. La 11 octombrie, de la ora 22.00, reprezentativa condusă de Victor Piţurcă dispută ultimul meci din cadrul preliminariilor, în deplasare, în compania selecţionatei Albaniei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.