Liga 1

Samba moldovenească » Wesley şi Adailton au tăvălit Mioveniul

+1 Foto
Wesley a venit la Vaslui în 2009 şi a strîns pînă acum 87 de meciuri în Liga 1

Articol de cristi marinescu (mioveni)  —  luni, 03 octombrie 2011

Vasluiul a trecut lejer de Mioveni după ce Wesley a reuşit un hattrick, iar Adailton o dublă


După înfrîngerea contestată de pe terenul CFR-ului (0-2) şi remiza din Europa League, cu Zurich (2-2), vasluienii nici nu concepeau să nu ia toate punctele aseară. Şi au avut nevoie doar de 8 minute pentru a deschide scorul, cînd Wesley a plasat în vinclu centrarea "dirijorului" Sînmărtean. La faza anterioară, argeşenii îi dăduseră ceva emoţii lui Hizo, însă Tănasă a trimis aiurea dintr-o poziţie bună.

Ca la fiecare meci, Dică a vrut să arate că mai poate, dar mingea nu-l mai ascultă nici măcar precum o făcea în sezonul trecut. Spectacolul vine tot de la braziliano-moldoveni, acelaşi Wesley întoarce toată apărarea gazdă şi îl lasă pe Temwanjera singur cu Hăisan, însă africanul îşi ia la ţintă fostul coleg (20). Apoi, a venit rîndul lui Adailton să iasă la rampă, păcălindu-l pe portar cu o lovitură liberă de la 20 de metri.

Invidios pe colegii săi, Sînmărtean a început să caute golul, dar şuturile sale au ocolit cadrul porţii. L-a găsit tot Adailton, la trei minute de la reluare, după o fază de manual, la care au participat Sînmărtean şi Milisavljevici. 3-0, sec şi fără drept de apel! Sînmărtean a mai inventat o pasă pentru Wesley, iar căpitanul moldovenilor a înscris pentru 4-0! Tot el a mai "comis-o" o dată înainte de a părăsi terenul în aplauzele întregului stadion! 5-0, fără milă! Misiune îndeplinită pentru plăieşii" lui Hizo, iar argeşenii au arătat din nou că au nevoie de un miracol pentru a se salva de la retrogradare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.