Handbal

Recuperarea psihică » HCM joacă joi cu campioana Germaniei, Hamburg

Marius Stavrositu şi colegii săi nu-şi revin după eşecul din Polonia Foto: Marian Muscalu (Telegraf Constanţa)

Articol de Marian Ursescu  —  miercuri, 05 octombrie 2011

HCM Constanţa va întîlni joi, la Buzău, campioana Germaniei, Hamburg SV. Constănţenii sînt cu moralul la pămînt după înfrîngerea din Polonia


Antrenorul campioanei României, Ion Crăciun, spune că moralul jucătorilor după meciul pierdut în Polonia, cu Wisla Plock, 29-30, este serios afectat. "Am condus 57 de minute, aveam patru goluri, şi totuşi am pierdut! Din această înfrîngere avem multe de învăţat. I-am ajutat pe arbitri să ne fure şi nu am avut răbdare pe final, cînd aveam practic victoria în mînă", a declarat Crăciun.

Tehnicianul a discutat mult cu elevii săi în ultimul timp, încercînd să-i motiveze pentru partida de joi, cu Hamburg. "Meciul bun făcut cu polonezii, cu excepţia finalului, ne dă încredere pentru disputa cu Hamburg. Trebuie să uităm disputa cu Wisla şi să o luăm de la capăt. Am pierdut doar un meci", a adăugat Crăciun.

Adversara "marinarilor", HCM Constanţa, e marea favorită a grupei C, din care mai fac parte Cimos Koper (Slo), HC Sankt Petersburg (Rus) şi Metalurg Skopje (Mac). Partida de la Buzău va începe, joi, de la ora 20:00 şi va fi transmisă direct de DigiSport.






Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.