Nationala

Dănuţ Lupu e drastic: "Mutu n-are ce căuta la naţională"

Adrian Mutu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 05 October 2011

Fostul internaţional Dănuţ Lupu a comentat decizia selecţionerului de a-l ierta pe Adrian Mutu pentru ieşirea dinaintea meciului amical cu San Marino şi a spus că "Briliantul" nu mai poate ajuta cu nimic în acest moment echipa reprezentativă, deci nu ar fi trebuit selecţionat pentru dubla cu Belarus şi Albania.

Fostul jucător de la Dinamo şi Rapid încă mai speră în calificare, deşi pentru a ajunge la baraj avem nevoie şi de o victorie a Luxemburgului în Bosnia. Lupu spune că se poate!

"Cu ce să ne mai ajute Mutu acum?! De calificare am văzut că nu se mai discută, iar să formăm o echipă în jurul lui nu se mai poate pentru că e bătrîn şi nu ştiu dacă mai prinde următorul turneu final. E un jucător foarte bun, dar acum nu are cu ce să ne mai ajute.

Dacă noi ne chinuim cu San Marino, de ce n-am spera şi la o victorie a Luxemburgului în Bosnia. Se prea poate", a spus Dănuţ Lupu la televiziunea sportro.

Meciul România - Belarus se va disputa vineri, de la ora 21:30, pe stadionul Naţional Arena din Capitală. Partida va fi transmisă în direct de TVR1 şi liveTEXT de GSP.RO şi M.GSP.RO!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.