Nationala

Luchin la conferinţa de presă: "Mutu îşi va lua revanşa pe teren"

Luchin la conferinţa de presă: "Mutu îşi va lua revanşa pe teren"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 octombrie 2011

Jucătorul lui Dinamo, Srdjan Luchin, care poate bifa a treilea joc la echipa naţională, vrea să readucă suporterii la stadion  şi crede că Mutu îşi va lua revanşa pe teren.

"Pentru orice jucător este o mîndrie să fie la echipa naţională. Faptul că sîntem aici, ne motivează. Am observat că nu mai sprijinim echipa naţională şi nu mă refer doar la fotbal. Publicul s-a depărtat de echipa naţională a României şi sînt mai multe motive, scandalurile, situaţia financiară... Încercăm să atragem publicul, pentru că pe un stadion plin te simţi mîndru că reprezinţi ţara.

Mi-e greu să cred că Luxemburg va produce o surpriză şi Bosnia îşi va lua măsurile să-şi asigure o victurie. Noi am avut un început nefast de calificări şi cînd ne-am trezit, şansele erau deja reduse.

Aţi văzut la echipa mea de club joc mai bine ca fundaş central, dar fiecare antrenor decide unde dau randamentul mai bun.

Pe Adi Mutu l-am văzut destul de motivat la antrenamente, chiar dădea indicaţii jucătorilor mai tineri. El nu a omorît pe nimeni, a fost o ieşire de moment şi îşi va lua revanşa pe teren", a declarat Luchin la conferinţa de presă.

Meciul România - Belarus se va disputa vineri, de la ora 21.30, în direct pe TVR 1 şi DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.