Liga 1

Piţurcă jr. s-a lăsat de fotbal la 27 de ani şi s-a apucat de poker!

Alex Piţurcă

Articol de Alexandru Răducanu, Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alex Piţurcă a devenit jucător profesionist de poker. A participat deja la două turnee, în Spania şi Anglia. ”Rentează!”, spune juniorul


Surpriză în familia lui Piţurcă: fiul selecţionerului, Alex, 27 ani, s-a lăsat de fotbal şi a devenit jucător profesionist de poker, moştenind pasiunea tatălui său pentru jocurile de noroc! A participat deja la două turnee internaţionale, la Barcelona şi la Londra. În Spania s-a ales şi cu circa 4.500 de euro. "Deocamdată rentează, am cîştigat destui bani, dar nu e frumos să vorbim despre sume!", a recunoscut Piţurcă jr., care se află chiar în aceste zile în capitala Angliei, unde s-a calificat la un Master.

"Am renunţat la cariera de fotbalist din motive personale, pe care prefer să nu le dezvolt în acest moment", a comentat Alex. Ultimul lui angajament a fost în Azerbaidjan, la Hazar Lankaran, unde l-a avut antrenor pe Mircea Rednic. Piţurcă jr. a evoluat doar în 5 partide pentru trupa azeră. El a bifat 109 meciuri în Liga I (Steaua, U Craiova, FC Braşov, Pandurii), unde a marcat 15 goluri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.