Liga 1

Gheorghe Ştefan despre argentinianul dorit de Steaua: ”Pe Lucas l-am luat de pe plajă! Va ajunge cel mai bun din România”

Steaua a pus ochii pe argentinianul Lucas Garcia de la Ceahlăul Piatra Neamţ

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 octombrie 2011

Steaua a pus ochii pe argentinianul Lucas Garcia de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Mijlocaşul argentinian de 23 de ani i-a impresionat pe stelişti după numai 7 meciuri în tricoul moldovenilor. El a marcat etapa trecută şi primul său gol oficial pentru echipa lui Costel Enache, deschizînd scorul cu un şut superb, în partida de la Braşov, scor 1-1.


Preşedintele Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, a povestit cum a ajuns Garcia la echipa sa. "Ni l-a propus un agent argentinian, l-am văzut în cantonamentul din vară şi am fost imediat încîntaţi de calităţile sale. După cîteva zile la noi la echipă au venit alţi impresari şi au vrut să-l deturneze. Am luat legătura cu adevăratul său impresar şi l-am convins pe Lucas să semneze cu noi.

Are contract pe cinci ani. El nu e pregătit sută la sută acum, însă cînd va fi apt fizic va fi şi mai bun. Practic, el a venit la Ceahlăul de pe plajă! Am auzit de interesul Stelei. E normal ca Lucas să atragă privirile altor echipe, pentru că e un jucător de mare valoare. Cînd va fi la 100%, va fi cel bun din România!", a povestit Ştefan.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.