Handbal

Vărzaru revine la echipa naţională

:rel:d:bm:GF2E6C71E7001

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 octombrie 2011

Antrenorul Radu Voina a anunţat lotul pentru meciurile cu Portugalia şi Grecia din preliminariile CE 2012. Între cele 17 jucătoare se regăseşte şi Cristina Vărzaru

Căpitanul echipei naţionale, Cristina Vărzaru, va reveni în lotul României după o pauză de 10 luni. Ea s-a accidentat la Campionatul European din decembrie 2010 şi de atunci nu a mai putut evolua pentru prima reprezentativă. Extrema dreapta a revenit însă la formaţia sa de club, Viborg, fiind convocată acum pentru meciurile cu Portugalia şi Grecia din preliminariile CE 2012.

"O aşteptăm cu nerăbdare să vină la lot. Revine după o lungă perioadă de absenţă din cauza problemelor de sănătate", a declarat selecţionerul Radu Voina. Din lot fac parte 9 jucătoare de la Oltchim, două de la Jolidon Cluj şi cîte una de la Viborg, Cetate Deva, HCM Roman, Corona Braşov, HCM Baia Mare şi SCM Craiova.

România face parte din grupa a 2-a de calificare alături de Serbia, Grecia şi Portugalia. Primele două clasate se califică la turneul final găzduit de Olanda între 2 şi 16 decembrie 2012. Partida cu Portugalia va avea loc pe 19 octombrie, la Rm. Vîlcea, iar cea cu Grecia, la Salonic, pe 22 octombrie. Celelalte jocuri de calificare se vor disputa în 2012.

Lotul României pentru cele două meciuri din preliminarii:
Talida Tolnai (Oltchim), Denisa Dedu (Corona Braşov) - portari
Valentina Elisei, Iulia Curea, Oana Manea, Ionela Stanca, Ramona Farcău, Adina Fiera, Oana Chirilă, Patricia Vizitiu (toate Oltchim Rm. Vîlcea), Florina Chintoan, Mihaela Tivadar (Jolidon Cluj), Cristina Vărzaru (Viborg), Carmen Cartaş (Cetate Deva), Amelia Busuioceanu (HCM Roman), Eliza Buceschi (HCM Baia Mare) şi Alexandra Gogoriţă (SCM Craiova).


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.