Liga 1

Marius Niculae: ”Dinamo a fost mereu dezavantajată de arbitri!”

Marius Niculae

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 octombrie 2011

Atacantul dinamovist a comentat la DolceSport ultimele evenimente din arbitrajul românesc. Niculae şi-a amintit că pe vremea cînd evolua în Portugalia, la Sporting, a trecut printr-un scandal asemănător.

"Atunci au fost închişi mai mulţi arbitrii. Preşedintele Ligii a fost eliberat contra unei cauţiuni foarte mari, iar inciriminatul a fost preşedintele lui FC Porto. Întreaga operaţiune a purtat numele de «Fluierul de Aur»!", a povestit atacantul.

"Săgeată" se teme că Dinamo ar putea fi dezavantajată acum de arbitri, după ce a apărut în discuţii şi numele oficialului dinamovist Cristi Borcea.

"Noi nu am cîştigat nici un trofeu în ultimii ani şi am terminat numai pe şase. Am fost mai mereu dezavantajaţi, chiar şi în acest sezon. Sper ca arbitrii să fie mai atenţi, dar ce mă îngrijorează pe mine este că s-a vehiculat numele Dinamo şi e posibil ca arbitrii de teamă să nu greşească pro-Dinamo, am putea fi dezavantajaţi! Procurorii ar trebui să facă un flagrant: dacă cineva ia banii, atunci nu se va mai putea comenta dacă a fost sau nu mită!", a spus vîrful "cîinilor".




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.