Liga 1

Mititelu prezintă DOVADA: "Dragomir şi Şvaiţer n-au semnat dezafilierea. Restul au semnat condica de prezenţă"

+2 Foto
Conform acuzatiilor lui Adrian Mititelu, dezafilierea Craiovei nu a fost semnata de nimeni. In imaginea de mai sus, membri ar fi semnat doar pentru prezenţă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 octombrie 2011

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a ameninţat din nou că îşi va lua revanşa împotriva deciziei CEx de a dezafilia "echipa Olteniei", spunînd că e la un pas să obţină dreptatea dorită.

"I-am prins! Nu există o decizie de excludere a Universităţii Craiova! Nici un membru al CEx nu a mai vrut să semneze procesul verbal de şedinţă, pîna la urma au semnat 9, dar tot lipsesc trei semnături! Una e şedinta CEx, al cărei proces verbal e semnat de 9 şi nesemnat de trei, Avram, Dragomir şi Svaiter, alta este decizia de excludere a Universităţii Craiova care nu a fost semnată de nici un membru al CEx!

Decizia de excludere e nesemnată şi acum, deci e nulitate absolută. Procesul verbal al Adunării Generale e semnat de 9 persoane din 12, dar nu e semnată decizia de excludere. Am fost condamnaţi fără sentinţă. Craiova e acum Timişoara 17 decembrie 1989! O să le dau mesaj , m-au subestimat, au zis că sînt incapabil, dar sînt buturuga mică şi răul pe care l-au făcut familiei mele şi Universităţii Craiova nu-l pot îndrepta niciodată!.

Sînt chestiuni de care nu m-au avertizat, nu am fost somat. L-au păcălit pe cei din comitet, au semnat şi după aceea au dactilografiat şi altceva sub numele lor. Tot ce s-a hotărit în ziua aia la comisie este imunitate absolută. Nu este valabil!

Gigi Becali a făcut un fel de şedinţă de stabor, îmi face preţul la fotbalişti, cînd în momentul în care am avut nevoie nu a zis nimic. Eu ies învingător acum, că am avut puterea să lupt, , a spus Adrian Mititelu în direct la Fanatik Show, pe DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.