Liga 1

Dragomir îi răspunde lui Mititelu: "Sînt solidar cu FRF, nu există nici un fals"

Dumitru Dragomir promite că va demonstra că acuzele lui Mititelu sînt nefondate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 October 2011

Preşedintele LPF a reacţionat pentru gsp.ro la documentele pe care Adrian Mititelu le-a prezentat în această seară

"Sînt solidar cu Federaţia Română de Fotbal pentru că nu există nici un fals, aşa cum acuză Mititelu. Singurul fals îi aparţine chiar lui, care a făcut două Universităţi.

Repet, FRF n-a greşit cu absolut nimic, iar după meciul cu Albania, deoarece pînă atunci nu e timp suficient, vom face o conferinţă de presă în care juriştii vor prezenta toate documentele, să fie clar că nu s-a greşit cu nimic şi nu e vorba despre nici un fals făcut de Federaţie. Juriştii să prezinte absolut tot, acte, înregăstrările, tot", a spus Dragomir.

Preşedintele LPF a anunţat la Meciul Zilei, pe GSP TV, că a trecut şi el de curînd prin "experienţa DNA":

"Am fost şi eu la DNA, acum 2 săptămîni, îmi pare rău dacă nu aţi fost vigilenţi. Pe mine m-a chemat în cazul Mititelu, nu în cazul Avram. Ce credeţi, dacă mă cheamă la DNA sînt vinovat, gata? DNA-ul poate să vă cheme şi pe voi! Eu nu am nici un fel de disconfort. De ani de zile dorm liniştit".

Adrian Mititelu a adus acuze grave membrilor CEx, susţinînd că nu există o decizie de excludere a Universităţii Craiova: "Dragomir şi Şvaiţer n-au semnat dezafilierea. Restul au semnat condica de prezenţă"


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.