Liga 1

Avocatul Universităţii: "Deja la FRF sînt probleme mari"

Avocatul Craiovei susţine că dezvăluirile făcute de Mititelu în ultimele zile au zguduit FRF-ul şi LPF-ul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 octombrie 2011

Pe zi ce trece, oltenii sînt tot mai încrezători că vor reuşi să demonstreze în instanţă că Universitatea a fost exclusă din fotbal printr-un abuz. Avocatul Ştiinţei, Dan Idita, a comentat ultimele noutăţi apărute în aceste zile în jurul dezafilierii grupării alb-albastre.


"A văzut toată lumea astăzi răspunsul pe care l-am primit de la UEFA. Din el se poate constata că Universitatea Craiova a «încălcat» foarte grav şi Statutul UEFA, nu numai pe cel al FRF, exact aşa cum cei de la Federaţie au încercat să acrediteze", a comentat ironic apărătorul Craiovei. "Lăsînd gluma la o parte şi făcînd un rezumat al celor apărute în presa ultimelor zile în legătură cu excluderea Universităţii, pot spune că deja la Federaţie sînt probleme mari", a adăugat Idita.

După ce ieri a prezentat un act prin care susţinea că documentul prin care s-a aprobat dezafilierea Craiovei este lovit de nulitate, astăzi, Adrian Mititelu a publicat un răspuns UEFA prin care forul european subliniază că nu a făcut nici un fel de presiuni pentru dezafilierea oltenilor şi că doar a sfătuit FRF să judece situaţia Craiovei în funcţie de regulamentul din România pentru că e "o problemă naţională". În motivarea iniţială a deciziei de a dezafilia echipa din Bănie, federalii spuneau că oltenii au încălcat statutele forurilor internaţionale prin faptul că s-au adresat instanţelor civile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.