Diverse

Exclusiv pe iPad. Închis dintr-o greşeală. A fost încarcerat 26 de ani pentru o dublă crimă pe care nu a comis-o!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aceasta este povestea sportivului căruia i-a fost aruncată jumătate din viaţă, dar care acum, la 52 de ani, vrea să-şi continue pasiunea: boxul profesionist. Descoperă cum a început coşmarul acestui american, cu două femei ucise în apropierea oraşului New York, şi cum a depăşit anii grei de închisoare. O poveste extraordinară.

Jose Mourinho, omul-amendă. Peste 800.000 de euro a plătit Jose Mourinho din cauza scandalurilor provocate de antrenorul portughez! Iar în nouă ani, actualul tehnician de la Real Madrid a fost suspendat nu mai puţin de 20 de meciuri!


Eternul accidentat. Arjen Robben are din nou probleme! Atacantul Olandei şi al lui Bayern Munchen a fost operat ieri la aductori şi iarăşi va lipsi. De-abia revenise după o pauză de 6 săptămîni. Descoperă cît pierde Robben din cauza accidentărilor.

Inedit. Înaintea marelui meci cu Anglia, din semifinalele Mondialului de rugby, jurnaliştii francezi s-au prezentat la conferinţa de presă cu mustăţi, imitînd look-ul selecţionerului Marc Lievremont. Descoperă de ce!




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.