Nationala

Mutu sună adunarea: "Nu trebuie să plîngem, începem să pregătim campania viitoare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 07 October 2011

Marcatorul celor două goluri ale României din meciul din această seară cu Belarus (2-2), Adrian Mutu, s-a declarat dezamăgit de rezultatul final al partidei, dar a spus că nu e timp să ne plîngem de milă şi trebuie să ne construim deja strategia pentru campania viitoare, de calificare la Mondialele din Brazilia.

"Pot spune că e o mică consolare faptul că am dat două goluri, dar e trist că n-am cîştigat. Păcat că au fost unele greşeli în apărare, meritam să cîştigăm. Trebuie să eliminăm aceste greşeli în meciurile viitoare. Acum mergm înainte, decît să plîngem mai bine ne ridicăm jambierele, muncim şi luptăm pentru viitoarea calificare", a spus Mutu la finalul partidei.

Aflat la un singur gol de recordul de reuşite în tricoul naţionalei, Mutu a evitat să intre în polemică şi a spus că "e pe drumul cel bun".

România - Belarus s-a terminat 2-2. Cele două goluri ale "tricolorilor" au fost marcate de Adrian Mutu, în timp ce reuşitele oaspeţilor au fost semnate de Kornilenko şi Dragun. Vezi aici o galerie FOTO de la România - Belarus 2-2!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.