Nationala

Dorinel Munteanu: "Domnul Piţurcă se gîndeşte la viitor, nu cred că îi va mai chema pe Mutu şi Tamaş"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 octombrie 2011

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a comentat egalul României în faţa Belarusului, scor 2-2.

"Nu mai am nimic de spus de foarte mult timp. Am fost optimist pînă în ultima clipă, că putem spera la ceva, dar se pare că m-am înşelat. Trebuie să cîştigi orice joc al echipei naţionale, indiferent dacă are miză sau nu. Sînt frustrat, trebuia să batem Belarus.

Atît rezultatul, cît şi jocul au fost slabe. Asta este imaginea noastră în momentul de faţă. Jucătorii pe care i-a avut domnul Piţurcă i-a avut la dispoziţie la acets joc sînt peste cei din Belarus.

Domnul Piţurcă nu a venit cu nimic nou, decît cu revenirile lui Mutu şi Tamaş. Chiar dacă Mutu a fost aplaudat de tot stadionul, nu face obiectul următoarelor calificări. Domnul Piţurcă este responsabil pentru rezultate, cred că se gîndeşte foarte serios la viitor şi nu va mai convoca jucătorii problemă", a spus Dorinel Munteanu la GSP TV.

România a încheiat la egalitate jocul cu Belarus de pe "Naţional Arena", scor 2-2, ratînd calificarea la barajul pentru EURO 2012. În celelalte meciuri ale grupei, Franţa a învins Albania cu 3-0, în timp ce Bosnia a spulberat Luxemburg, scor 5-0.

MITITELU ÎI RĂSPUNDE DUR LUI DORINEL:
"Dorinel visează să antreneze Naţionala şi îl perie pe Mircea Sandu"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.