Nationala

Marica: "Rezultat trist şi nedrept. Vina e a tuturor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 07 October 2011

Chiar dacă selecţionerul a aruncat semi-eşecul cu Belarus în spatele celor doi jucători care au greşit la golurile adversarilor, Ciprian Marica s-a ferit să-şi critice colegii din teren şi a declarat că toţi jucătorii poartă o anumită parte din vină.

"E un rezultat trist, dar nedrept, pentru că am dominat tot meciul. Am fi meritat victoria astăzi. Toţi sîntem responsabili, puteam face mai mult. Am alergat cu toţii, am făcut un meci bun, am avut şi ghinion.

Trebuie să găsim forţă pentru campaniile viitoare, să ne revenim", a spus Marica la finalul meciului, pentru TVR1.

Marica nu a uitat nici de suporteri, care au venit în număr mare la meciul de azi, deşi oficialii se aşteptau ca atmosfera să fie una tristă, asemănătoare cu cea de la meciul Oţelul - Benfica: "Chiar dacă stadionul n-a fost plin, publicul a fost incredibil, i-am simţit alături. Mi-aş fi dorit să înscriu, dar nu e problemă, o voi face în Albania".

România - Belarus s-a terminat 2-2. Cele două goluri ale "tricolorilor" au fost marcate de Adrian Mutu, în timp ce reuşitele oaspeţilor au fost semnate de Kornilenko şi Dragun. Vezi aici o galerie FOTO de la România - Belarus 2-2!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.