Liga 1

FOTO & VIDEO Nebunie pe Cluj Arena » 40.000 de oameni au venit la concertul de inaugurare

Scorpions mulţumeşte publicului de la Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 octombrie 2011

Cluj Arena s-a umplut pentru prima oară, la concertul legendarei trupe rock Scorpions. Aproape 40.000 de oameni au luat cu asalt tribunele şi gazonul celui mai nou stadion al ţării pentru un concert cum n-am mai văzut Clujul. Suprafaţa de joc a fost acoperită cu o suprafaţă specială pentru a o proteja, dar vremea le-a dat bătăi de cap organizatorilor. Ploaia a făcut ca, pe alocuri, să se formeze bălţi foarte mari, care au pus în pericol rezistenţa suprafaţei de protecţie a gazonului

"Vântul schimbării" - "Wind of Change" - a alungat ploaia de pe Cluj Arena, unde trupa Scorpions a cântat, sâmbătă seara, în faţa a peste 40.000 de spectatori care au fredonat alături de idolii lor melodii celebre precum "Still Loving You" sau "Rock You Like a Hurricane".

Senzor, Iza, Grigore Leşe, Semnal M, Pacifica şi Voltaj au pregătit publicul pentru "uraganul" - "Rock you like a hurricane" - ce avea să vină. Cu toate că se anunţa o seară ploioasă, vremea a fost perfectă pentru rock'n'roll, "vântul schimbării" ("Wind of change") alungând ploaia. Concertul Scorpions a început nemţeşte, la ora anunţată, respectiv 21.15, apariţia pe scenă a membrilor trupei fiind una spectaculoasă, James Kottak, toboşarul trupei, ridicându-se pe un postament deasupra scenei.

Cei peste 40.000 de spectatori de pe Cluj Arena au fost întâmpinaţi de solistul Klaus Meine cu salutul: "Bună seara, Cluj! Ce mai faci?". Scorpions a deschis concertul cu piesa care dă titlul celui mai recent album al trupei: "Sting in the tail". Au urmat cântece de pe noul album, dar şi melodii mai vechi.

Pregătiţi pentru publicul român, în faţa căruia şi-au amintit că au cântat de mai multe ori, cei de la Scorpions au adus steagul României pe scenă şi au scris "Cluj" pe proiecţiile de pe fundal, în timpul melodiei "Big City Nights".  După bis, Klaus Meine învelit în steagul României şi colegii săi şi-au luat "la revedere" de la public, fiind răsplătiţi cu aplauze furtunoase.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.