Tragedie

Din cine este format clanul Butoane: "Cămătari, proxeneţi, barbugii"

George Ionuţ Tănăsoaia a fost dus încătuşat în faţa judecătorilor, conform procedurii. Cel care i-a cauzat moartea americanului Hardy este finul unui membru marcant din clanul Butoane

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 octombrie 2011

Din momentul în care s-a aflat despre moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy, ca urmare a unor lovituri primite de la un interlop din Giurgiu, George Ionuţ Tănăsoaia, în transmisiile TV şi pe ediţiile online ale ziarelor s-a folosit foarte des "Clanul Butoane".

Conform Adevărul, acest clan domină de un deceniu lumea interlopă din oraş, ocupîndu-se în principal cu cămătăria, jocurile de noroc (în special barbut), taxe de protecţie şi proxenetism. Liderul grupării "Butoane" ar fi un anume Octavian Grecu, iar rivalii acestuia sînt cei din clanul "File".

Liderul grupării deţine o spălătorie pe şoseaua Alexandriei din Giurgiu şi ar conduce din umbră o firmă de asfaltare.

Cei din clanul „File” vor să preia controlul asupra oraşului, însă fără succes până acum. În luna martie a anului trecut, un scandal zdravăn zguduia centrul oraşului. După o altercaţie iscată în cazinoul care se afla la acea vreme în apropiere teatrului din Giurgiu, membrii celor două grupări infracţionale au ieşit în stradă şi au continuat scandalul cu bâte şi săbii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.