Liga 1

Gazonul de pe ”Cluj Arena” a rezistat la două zile de concerte

+16 Foto
Gazonul de pe ”Cluj Arena” a rezistat la două zile de concerte

Articol de Marius Tuhuţ  —  luni, 10 octombrie 2011

Oficialii Universităţii Cluj pot răsufla uşuraţi. Amicalul de mîine cu ruşii de la Kuban Krasnodar se va desfăşura în cele mai bune condiţii, gazonul de pe Cluj Arena nefiind deloc afectat după cele două zile de concerte, desfăşurate în weekend la Cluj Napoca.


Aproape 60.000 de oameni au asistat la cele două evenimente de sîmbătă şi duminică, care au marcat inaugurarea oficială a noii arene. Astăzi dimineaţa, organizatorii au decopertat întreaga suprafaţă de joc, iar iarba nu a avut deloc de suferit. În plus, la Cluj, a ieşit soarele, iar îngrijitorii au decis să irige terenul. În paralel, se lucrează intens la demontarea scenei pe care au concertat Scorpions şi Smokie, dar şi o serie de trupe româneşti.

Totuşi, pentru a proteja suprafaţa, antrenamentul formaţiei lui Dan Petrescu a fost mutat astăzi pe baza "Clujana", terenul de pregătire zilnic al Universităţii, de la ora 16.00. "Nu e nici o problemă, e un meci amical şi nu mă deranjează că nu ne vom antrena pe Cluj Arena. Vom juca mîine şi e important să avem atunci un teren de calitate pentru a face spectacol", a spus Dan Petrescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.