Nationala

Bogdani îl tachinează pe colegul Mutu: "Mai bine nu venea în Albania, o să-i batem"

Erjon Bogdani în meciul cu Franța

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 October 2011

Colegi la Cesena, Adrian Mutu şi internaţionalul albanez Erjon Bogdani vor fi mîine seară adversari, în meciul pe care naţionala noastră îl va disputa la Tirana, ultimul din preliminariile Campionatului Mondial din 2012.

Jucătorul albanez n-a pierdut ocazia să-l tachineze pe mult mai experimentatul său coleg şi i-a transmis "Briliantului" că ar fi fost mai bine să amîne revenirea la naţională, ca să nu ia parte la umilinţa de a pierde în Albania. Totuşi, Bogdani a recunoscut superioritatea echipei României.

"Campionatul românesc este mai puternic decât al Albaniei. Chiar dacă oaspeţii vor avea în teren mai mulţi jucători tineri, va trebui să dăm maximum pentru a câştiga. Am vorbit cu Mutu despre meci înainte de reunire, ne-am şi dat SMS-uri în ultimele zile. I-am spus că mai bine nu venea în Albania, pentru că o să-i batem. Mutu e un jucător foarte bun, iar România o echipă puternică", a spus jucătorul Cesenei.

Partida Albania - România, ultima din grupa D a preliminariilor Euro-2012, se va disputa marţi, pe stadionul Qemal Stafa din Tirana, de la ora 21.00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.