Tragedie

Senatorul Cezar Măgureanu: "Dacă nu exista cazul Chauncey, nu s-ar fi vorbit despre clanul Butoane"

Cezar Măgureanu este senator de Giurgiu şi face parte din UNPR. Sursa: mediafax

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 octombrie 2011

Senatorul UNPR Cezar Măgureanu, care apare în înregistrări video din 2009 la o petrecere a clanului "Butoane", a declarat, marţi, că "există prezumţia de nevinovăţie", menţionînd că el este foarte popular şi merge des la petreceri în Giurgiu, pentru a socializa cu oamenii al căror reprezentant este în Senat.

Măgureanu a ţinut să menţioneze că nu poate spune că există "un clan Butoane", dar membrii acestei familii sînt locuitori ai municipiului Giurgiu, iar el îi respectă la fel ca pe toţi giurgiuvenii.

Întrebat dacă nu este deranjat de faptul că imaginea sa este asociată, în contextul recentului scandal legat de uciderea baschetbalistului american Chauncey Hardy cu imaginea acestui clan, Măgureanu a răspuns: "Există premisa de nevinovăţie".

Legat de existenţa unor înregistrări video, difuzate de televiziuni de ştiri, cu el primind dedicaţii la o petrecere cu manele organizată de "clanul Butoane", senatorul a răspuns: "Mie nici nu-mi plac manelele. Nu poţi însă să-i opreşti să-şi facă mendrele".

Declaraţii surprinzătoare
Cezar Măgureanu a mai spus că, dacă nu ar fi existat cazul legat de baschetbalistul american, nimeni nu ar fi vorbit despre "clanul Butoane". Măgureanu a mai spus că el participă la multe petreceri în Giurgiu, pentru a fi în mijlocul oamenilor. "Eu ce pot să fac? Să-mi dau demisia din Senat? Să-mi dau demisia din partid?", a mai spus Măgureanu.

Senatorul Cezar Măgureanu apare în înregistrări video din 2009, cînd era membru PDL, participînd la o petrecere organizată de liderul grupării "Butoane", Octavian Grecu, la care se cîntă manele, una fiindu-i dedicată chiar parlamentarului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.