Box

Kessler s-a accidentat din nou » Bute-Johnson, singurul meci pentru titlu mondial din 5 noiembrie

Mikkel Kessler s-a accidentat şi nu va mai boxa pe 5 noiembrie

Articol de Mihaela Simion  —  miercuri, 12 octombrie 2011

Mikkel Kessler a anunţat, ieri, că a suferit o accidentare la mîna dreaptă în timpul unui antrenament şi că nu va mai putea boxa pe 5 noiembrie, în meciul pentru titlul mondial WBO la categoria supermijlocie.

După ce a fost obligat să se retragă din turneul SuperSix, tot din cauza unei accidentări pe care a suferit-o la ochi în partida cu Carl Froch, în aprilie 2010, danezul este nevoit din nou să se retragă înaintea unei lupte importante.

Pe 5 noiembrie, Mikkel Kessler ar fi trebuit să boxeze împotriva lui Robert Stieglitz, în capitala Danemarcei, pentru titlul mondial WBO. Danezul, care a revenit în ring în iunie cînd l-a învins pe Mehdi Bouadla în meciul pentru titlul european WBO vacant al categoriei, a devenit challenger-ul obligatoriu pentru centura deţinută de neamţ.

"Sînt foarte dezamăgit. Eram într-o formă excelentă, mă pregătisem foarte bine. Medicii mi-au recomandat o perioadă mai lungă de timp, nu pot boxa pe 5 noiembrie. Îmi cer scuze în faţa fanilor", a declarat Kessler.

Datorită anulării meciului dintre Kessler şi Stieglitz, televiziunea americană Showtime va difuza pe 5 noiembrie doar partida dintre Lucian Bute şi Glen Johnson, partidă în care românul îşi va pune în joc pentru a noua oară titlul mondial IBF.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.