EURO 2012

VIDEO Ăştia chiar sînt "NEBUNI" » Spaniolii au avut 1min. şi 34s de posesie la golul lui Silva :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 12 October 2011

Primul gol al echipei Spaniei în meciul cu selecţionata Scoţiei, scor final 3-1, marcat de David Silva, în minutul 6, a venit după 42 DE ATINGERI DE BALON consecutive ale jucătorilor spaniloli. Mingea a stat la ei un minut şi 34 de secunde, în condiţiile în care în Liga 1 există meciuri în care nici o o echipă nu poate ţine mingea în posesie peste 45 de secunde!

Conform publicaţiei As, balonul a trecut, la faza respectivă, pe la toţi cei 11 componenţi ai naţionalei Spaniei aflaţi în teren: Busquets - Xavi - Villa - Xavi - Busquets - Pedro - Sergio Ramos - Busquets - Cazorla - Sergio Ramos - Pedro - Sergio Ramos - Xavi - Cazorla - Busquets - Alba - Cazorla - Silva - Cazorla - Pique - Busquets - Alba - Villa - Alba - Puyol - Alba - Valdes - Puyol - Busquets - Puyol - Xavi - Silva - Xavi - Sergio Ramos - Xavi - Busquets - Xavi - Silva - Xavi - Villa - Alba - Silva. Numai pe la Xavi balonul a trecut de opt ori, iar pe la Busquets de 7 ori.

As, citat de mediafax, reaminteşte că în meciul cu cu Cehia, de vineri, scor 2-0, tot din preliminariile Euro-2012, jucătorii spanioli au avut 1.149 de pase, faţă de 293 ale adversarilor, adică cu 856 mai mult. În timpul primei reprize, Spania a avut posesia 80 la sută, iar în a doua 77 la sută.

La jocul cu Scoţia, Barcelona a avut 7 fotbalişti în primul "11".

VEZI mai jos rezumatul VIDEO al meciului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.