EURO 2012

Dezastrul din preliminarii destramă naţionala Serbiei » Stankovic s-a retras, Vidici se mai gîndeşte

Dejan Stankovici și-a anunțat retragerea de la naționala Serbiei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 octombrie 2011

Eşecul lamentabil din preliminariile Europeanului din 2012 i-a determinat pe jucătorii Serbiei să-şi regîndească strategia vis-a-vis de prezenţele în echipa reprezentativă. După ce au fost lăsaţi acasă de Estonia, sîrbii au început să-şi anunţe retragerile.

Primul a fost Dejan Stankovic, mijlocaşul de 33 de ani al lui Inter Milano.

"Pentru mine, a fost ultimul meci în competiţiile oficiale cu naţionala Serbiei. O să mai joc un singur meci, de retragere", a declarat Srankovici la finalul meciului cu Slovenia, pierdut cu 1-0 după super-reuşita fostului timişorean Dare Vrsici.

Dar Stankovici nu e singurul. Fundaşul lui Manchester United, Nemanja Vidici a anunţat că se gîndeşte de asemenea la retragere. Apărătorul de 30 de ani a fost aspru criticat de presa din ţara sa natală după ce a ratat un penalty în partida de aseară cu Slovenia.

"Trebuie să înceapă reconstrucţia naţionalei, e timpul pentru unii jucători mai bătrîni, ca mine, să se retragă", a spus Vidici.

Stankovici a debutat în naţionala Serbiei în 1998, în perioada fostei echipe a Iugoslaviei. A strîns 102 meciuri la prima reprezentativă şi a marcat 15 goluri. Nemanja Vidici a debutat la naţională în 2002, pentru care a jucat 56 de meciuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.